Kontakta oss

Om du vill bli medlem i vår astronomiförening  eller vill komma i kontakt med oss av någon annan anledning, så är du välkommen att använda kontaktformuläret till höger eller ringa vår ordförande.

Om du vill bli medlem i vår astronomiförening eller vill komma i kontakt med oss av någon annan anledning, så är du välkommen  använda kontaktformuläret nedan eller ringa vår ordförande.

Hur kan vi hjälpa dig?

Använd kontaktformuläret nedan för att kontakta oss via mail. Inga frågor är dumma frågor!

  Vill du bli medlem?

  Som medlem är du välkommen att delta i våra aktiviteter. Vi träffas onsdagskvällar under höst- och vårterminer  då lär vi av varandra och diskuterar olika fenomen inom astronomi. Dessutom arrangerar vi observationskvällar i fält, astronomiträffar av diverse slag samt gör studiebesök.

  KAF tillhör organisationen Sveriges Astronomiska Sällskap,SAS. Som medlem får vi rabatt på tidningen Populär Astronomi. Vi får också deltaga i SAS föreläsningar och annan verksamhet som de bedriver.

  Avgift

  Medlemsavgiften för KAF  är 100 kronor i åldersgrupp 12-17 år, och 200 kronor för medlem över 17 år. Medlem under 12 år är befriad från avgift.

  För att bli medlem

  Använd formuläret ovan för att kontakta oss eller betala in din medlemsavgift på Bankgiro 5034-5172. Glöm ej att skriva ditt namn och din adress!